عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در گفت‌وگو با تابناک:

بازگشت سهمیه ۲۱۰ لیتری نفت سفید به مناطق ییلاقی و کوهستانی/ رفع کمبود‌های بیمارستان‌های تالش، رضوانشهر و ماسال

گروه استان‌ها- عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس با اشاره به اینکه سهمیه ۲۱۰ لیتری نفت سفید برای مناطق ییلاقی و کوهستانی بازگردانده شد، گفت: اقلیم این مناطق نیز در بازبینی جدید به اقلیم یک تغییر یافت.
کد خبر: ۱۱۸۸۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲ 05 November 2024

بازگشت سهمیه ۲۱۰ لیتری نفت سفید به مناطق ییلاقی و کوهستانی/ رفع کمبود‌های بیمارستان‌های تالش، رضوانشهر و ماسال

یاسر اسلام‌دوست کاربندی، در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک گیلان، از برگزاری جلسه‌ای با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جهت بررسی و رفع مشکلات بیمارستان‌های این منطقه خبر داد و اظهار داشت: طبق مصوبات جلسه‌ای که در ۶ آبان ماه برگزار شد، مقرر شد تا دو دستگاه کاردیوگرافی مبله و سونوگرافی مبله به ارزش ۶ میلیارد تومان در بخش‌های قلب و رادیولوژی تنها بیمارستان تالش راه‌اندازی شود.

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه نبود این تجهیزات موجب شده بود بیماران مجبور به مراجعه به مراکز درمانی در رشت شوند، تصریح کرد: با تجهیز این دستگاه‌ها، روند تشخیص و درمان در این منطقه بهبود خواهد یافت.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس به حضور تمام‌وقت متخصص رادیولوژی در بیمارستان نورانی تالش اشاره کرد و افزود: پیش از این، متخصص رادیولوژی تنها ۲۰ روز در ماه حضور داشت و عدم حضور مستمر، مشکلاتی در تفسیر عکس‌ها و فرآیند درمان ایجاد می‌کرد که با رایزنی‌ها، این مشکل برطرف شده و اکنون متخصص رادیولوژی به‌طور کامل در ۳۰ روز ماه مشغول به کار خواهد بود.

نماینده مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کمبود متخصص رادیولوژی در استان گیلان یکی از چالش‌های اصلی است، تاکید کرد: بخش رادیولوژی به‌عنوان مرکز تشخیص در روند درمان بسیار حائز اهمیت است و لازم است نیرو‌های متخصص بیشتری در این زمینه جذب شوند.

اسلام‌دوست با اشاره به ادامه روند تجهیز بیمارستان شهدای رضوانشهر، خاطر نشان کرد: به‌زودی داروخانه‌ای در این مرکز درمانی با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و بخش خصوصی مستقر می‌شود و این اقدام گام مؤثری در راستای ارتقای خدمات درمانی بیمارستان است.

عضو مجمع نمایندگان گیلان درباره وضعیت بیمارستان رسالت ماسال که با کمبود پزشک متخصص، تجهیزات پزشکی و بیمارستانی مواجه است، تاکید کرد: مردم ماسال جهت درمان مجبور به مراجعه به صومعه‌سرا و رشت هستند که این امر هزینه‌های درمان را افزایش می‌دهد.

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: مشکلات این بیمارستان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطرح و راه‌حل‌هایی برای آن در نظر گرفته شده است.

نماینده تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی، این تغییرات را ضروری دانست و ابراز امیدواری کرد تا با رفع کمبود‌های بهداشتی و پزشکی در مناطق محروم نیز، نیاز مردم به مراجعه به شهر‌های دیگر کاهش یابد.

اسلام‌دوست به موضوع مهم سهمیه نفت برای مناطق ییلاقی و کوهستانی اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط آب‌وهوایی سخت این مناطق، سهمیه نفت سفید به‌طور ناعادلانه‌ای کاهش یافته بود که پس از مکاتبه و طرح سوال در صحن علنی مجلس و پیگیری‌ها، توافق شد تا سهمیه این مناطق به میزان ۲۱۰ لیتر بازگردد و اقلیم این مناطق نیز در بازبینی جدید به اقلیم یک تغییر پیدا کند.

انتهای پیام/ن

آخرین اخبار