آئین تکریم و معرفه فرماندهان انتظامی یزد برگزار شد

گروه استان ها_ در آیین تکریم و معارفه فرماندهان انتظامی یزد، از خدمات پنج‌ساله عباسعلی بهدانی‌فرد تقدیر و احمد نگهبان به‌عنوان فرمانده جدید معرفی شد.
کد خبر: ۱۲۰۵۲۵۴
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷ 18 August 2025
به گزارش خبرنگار تابناک از یزد، آیین تکریم و معارفه فرماندهان پیشین و جدید انتظامی استان یزد با حضور جانشین فرمانده کل فراجا و مسئولان برگزار شد. در این مراسم از تلاش‌های عباسعلی بهدانی‌فرد در طول ۶۳ ماه خدمت در این استان قدردانی و احمد نگهبان به‌عنوان فرمانده جدید انتظامی یزد معرفی شد.
 
بهدانی‌فرد در سخنانی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه تأمین امنیت استان اظهار داشت: در طول این سال‌ها بدون نگاه جناحی و صرفاً برای خدمت به مردم تلاش کردیم و تعامل نیروی انتظامی با دستگاه‌ها و شهروندان بسیار مثبت بود.
 
وی افزود: سرکشی منظم به خانواده شهدا، جانبازان، ایثارگران و ملاقات‌های مستقیم با مردم و کارکنان از جمله برنامه‌هایی بود که در این مدت دنبال شد؛ ساخت ایست و بازرسی‌های ابرکوه و خاتم، احداث چندین کلانتری و پاسگاه و ایجاد واحدهای مشاوره در تمامی کلانتری‌های استان از جمله اقدامات شاخص در این دوره بوده است.
 
در ادامه این مراسم، احمد نگهبان فرمانده جدید انتظامی یزد با تأکید بر جایگاه ویژه مردم این استان گفت: یزد استانی با پیشینه درخشان و مردمانی دین‌دار است که شایسته بالاترین سطح امنیت و آرامش هستند.
 
وی تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، اجرای سند معماری آینده فراجا، توجه به رفاه کارکنان و ارتقای کیفیت خدمات انتظامی را از مهم‌ترین اولویت‌های دوره جدید دانست و افزود: تعامل سازنده با مسئولان، همراهی با مردم و اتخاذ رویکرد اقناعی در رفتار پلیس، پایه ایجاد آرامش و افزایش اعتماد اجتماعی خواهد بود.
 
 نگهبان همچنین خاطرنشان کرد که برنامه‌ریزی‌های آینده بر پایه شاخص‌های علمی انجام خواهد شد و تأکید کرد: پلیس زمانی می‌تواند امنیت پایدار ایجاد کند که مردم در کنار او احساس آرامش و حمایت داشته باشند.
 
 
آخرین اخبار