دادستان اردبیل مطرح کرد؛

بیمه‌ها ۳ روز برای ارائه مطالبات داروخانه‌ها مهلت دارند

گروه استان‌ها - دادستان اردبیل با تأکید بر ضرورت پیگیری جدی و تعیین تکلیف مطالبات داروخانه‌ها، به مدیران بیمه سلامت و درمان تأمین اجتماعی استان مهلت داد ظرف مدت سه روز، گزارشی جامع و دقیق از میزان بدهی‌های معوق به داروخانه‌ها ارائه کنند.
کد خبر: ۱۲۳۰۱۹۵
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۰ 21 September 2026

بیمه‌ها ۳ روز برای ارائه مطالبات داروخانه‌ها مهلت دارند

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل، جلسه بررسی مطالبات و مشکلات داروخانه‌ها با حضور «جلال آفاقی» دادستان مرکز استان اردبیل، مدیرکل بیمه سلامت، مدیر درمان تأمین اجتماعی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و نماینده داروخانه‌های استان در محل دادستانی برگزار شد.

در این جلسه، مشکلات موجود در روند پرداخت مطالبات داروخانه‌ها، میزان مطالبات معوق و موانع موجود در مسیر تسویه حساب، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دادستان اردبیل با تأکید بر ضرورت پیگیری جدی موضوع و تعیین تکلیف مطالبات داروخانه‌ها، از مدیرکل بیمه سلامت و مدیر درمان تأمین اجتماعی استان خواست؛ ظرف مدت، سه روز گزارشی جامع و دقیق از میزان مطالبات داروخانه‌ها، مبالغ پرداخت‌شده، میزان مطالبات باقی‌مانده، اقدامات انجام‌شده برای پرداخت مطالبات و همچنین مشکلات و موانع موجود به دادستانی ارائه کنند.

وی همچنین بر ضرورت همکاری و هماهنگی دستگاه‌های متولی، تسریع در فرآیند پرداخت مطالبات و رفع موانع موجود با هدف جلوگیری از ایجاد اختلال در ارائه خدمات دارویی به شهروندان تأکید کرد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار