حاج حیدر رحیم‌پور خواستار دائمی شدن نمایشگاه «مشهد دوست‌داشتنی» شد / اجرای نمایشگاه مشهد در کشور بی‌سابقه است

حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی، نویسنده و منتقد باسابقه انقلاب اسلامی خواستار دائمی شدن و ماندگاری نمایشگاه «مشهد دوست‌داشتنی» شد.
کد خبر: ۴۰۸۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۲ 17 April 2017
این فعال فرهنگی و سیاسی و مقاله نویس سرشناس روزنامه های کثیرالانتشار کشور در سالیان متمادی قبل و بعد از انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار تابناک رضوی، نمایشگاه بزرگ «مشهد دوست‌داشتنی» را عمیق و غنی معرفی کرد و افزود:  اجرای این نمایشگاه مشهد در کشور بی‌سابقه است.
 
حاج حیدر رحیم‌پور خواستار دائمی شدن نمایشگاه  «مشهد دوست‌داشتنی» شد / اجرای نمایشگاه مشهد در کشور بی‌سابقه است 
 
حاج حیدر رحیم پور افزود: نمایش هویت مشهد همراه با جلوه‌هایی از تاریخ اسلام در این نمایشگاه دیده می‌شود و جای تاسف است اگر این کار فاخر تداوم نیابد.
وی با بیان اینکه تماشای این نمایشگاه حدود 4 تا 5 ساعت زمان می خواهد، یادآوری کرد: تاکنون در مشهد چنین اثر عمیفی ندیدم ؛ ضمن اینکه بنظرم در کشور هم این کار ارزشمند، بی ‌سابقه باشد.
نویسنده کتاب «سنت چیست و سنی کیست؟» تاکید کرد : در این نمایشگاه بزرگ، انقلاب مشهد تاریخی در فضا بازسازی‌شده و هنرمندان تئاتر به اجرای نمایش‌هایی همچون ترور شهید کامیاب و شهید هاشمی نژاد، سخنرانی‌های رهبر انقلاب در روزهای منتهی به انقلاب، بازسازی دادگاه محاکمه شهید هاشمی‌نژاد و تظاهرات انقلابیون می‌پردازند.
به گفته وی، بخش نخست «مشهد دوست‌داشتنی» مربوط به هویت تاریخی مشهد با بازسازی میدان شهدا، زورخانه، مسجد گوهرشاد، ساواک، ژاندارمری، تماشاخانه و بازار به سبک قدیم است و در سایر بخشها هم به بازار و موضوعاتی همچون شهدای مدافع حرم، کارآفرینی، جهاد مسجدی، فرهنگ شهروندی پرداخته شده است.
 شایان ذکر است حوزه معاونت فرهنگی شهرداری مشهد متولی برپایی این نمایشگاه می‌باشد.
 
آخرین اخبار