محمد ابراهیم شکیبا در گفتگو با تابناک:

نظارت بر روند درمان مبتلایان به کووید ١٩ توسط مراقبین سلامت انجام می شود

معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: نظارت بر روند درمان مبتلایان به کووید١٩ توسط مراقبین سلامت انجام شده و درمان بیماران در منزل منوط به هماهنگی و همکاری آن ها با مراقبین سلامت است.
کد خبر: ۹۳۷۷۶۱
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 04 February 2021

نظارت بر روند درمان مبتلایان به کووید ١٩ توسط مراقبین سلامت انجام می شود

محمد ابراهیم شکیبا در گفتگو با خبرنگار   تابناک کرمانشاه در خصوص نحوه کمک رسانی به بیماران مبتلا به کووید ١٩، اظهار کرد: ماندن در خانه برای مبتلایان به ویروس کرونا منوط به هماهنگی و همکاری با مراقبین سلامت است.

وی در ادامه عملکرد مراقبین سلامت را تشریح کرد:این مراقبین در ارتباط با بیماران دو کار مهم انجام می دهند، اول سنجش علائم بیمار و بررسی نیاز وی به بستری در بیمارستان، ویزیت توسط پزشک متخصص یا درمان سرپایی در مراکز بهداشتی و درمانی و توصیه ها لازم برای استراحت در منزل، همچنین تماس هایی با بیمار در روزهای یکم تا پنجم و روز دهم و چهاردهم برای اطلاع از وضعیت وی است.

معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: اقدام بعدی مراقبین سلامت این است که همراهان و افراد نزدیک با بیمار همچنین افرادی که تماس نزدیک با او داشتند (اعضای خانواده یا غیر از آن ها) را بررسی کرده و از آن ها تست بگیرند تا در صورت لزوم از چرخش ویروس در جامعه جلوگیری و آن را کاهش دهند.

این مسئول خاطر نشان کرد: این کار و روند اصولی برای درمان بیماران مبتلا به کووید ١٩ است، در واقع مراقبین سلامت با توجه به شدت و حدت علائم، شرایط بیمار را منطبق با دستورالعمل ها سنجیده و توصیه های لازم برای درمان را به آن ها ارائه می دهند.

شکیبا تاکید کرد: همچنان استفاده از ماسک، عدم حضور در اجتماعات، همسویی با پروتکل ها بهداشتی و محدویت ها کرونایی تنها راه مقابله با ویروس و جلوگیری از تشدید شیوع کووید ١٩ است بنابراین به همشهریان توصیه می کنیم علی رغم تمام مشکلات با دستورالعمل ها ستاد کرونا همراه شده و در سلامت و حفظ جان خود و خانواده شان بکوشند.

منبع: تابناک
آخرین اخبار