نبود صنایع تبدیلی بزرگترین مشکل زعفران کاران

بصیری مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام و تصریح کرد: در حال حاضر نبود صنایع بسته‌بندی یکی از بزرگترین مشکلات زعفران‌کاران است.
کد خبر: ۱۰۷۶۷۶۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۰ 13 November 2022

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: علیرضا بصیری گفت: برداشت زعفران از ۱۰۰ هکتار مزارع این شهرستان در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) آغاز شده است.

او با بیان این که متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی ۵ کیلوگرم در هر هکتار است، افزود: پیش‌بینی می‌شود حدود ۳۶۰ کیلوگرم زعفران در این شهرستان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی نی‌ریز اظهارداشت: بازده اقتصادی گُل‌دهی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن شروع می‌شود و برای ۵ تا ۷ سال متوالی ادامه دارد.

بصیری مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام و تصریح کرد: در حال حاضر نبود صنایع بسته‌بندی یکی از بزرگترین مشکلات زعفران‌کاران است.

این مقام مسوول ابراز کرد: زعفران به علت طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: کُلاله مهم‌ترین قسمت گل زعفران است که از بخش‌های مختلف «نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته» تشکیل شده است و مرغوب ترین زعفران از «نگین» کلاله به‌دست می‌آید که سرخ‌ترین بخش آن است.

کپی لینک

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار