بهگزارش تابناک آذربایجان غربی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی، مرتضی صفری با اعلام این مطلب اظهار کرد: شانزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی همزمان با هفدهمین نمایشگاه ملی صنایعدستی 7 تا 11 مهر سال جاری در محل نمایشگاه بینالمللی کاسپین زنجان برگزار شد و در این جشنواره بانوان استان موفق به کسب مقام دوم شدند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی افزود: در مسابقه غذاهای محلی استان از جمله یارماشوراباسی، قرهماش شورباسی، اوماجآشی، تورشولی آش، ییرتیخلی آش و قاتیخلی آش در دو نوبت پخت میشد که با استقبال شرکتکنندگان در همان دقایق به اتمام میرسید.
او ادامه داد: گردشگری غذا یکی از شاخههای مورد استقبال گردشگران است و آذربایجان غربی با داشتن غذاهای متنوع ظرفیت بالایی در این حوزه دارد.