فعالیت 7هزارتشکل اجتماعی درکشور

معاون امور سازمان‌های مردم‎نهاد معاونت امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور گفت: 7 هزار تشکل اجتماعی داریم که وقتی به مردم مراجعه شده مشخص شده که مردم بی‌اطلاع از وجود آنها هستند.
کد خبر: ۸۸۱۴۶
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۹ 05 September 2015
معاون امور سازمان‌های مردم‎نهاد معاونت امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور گفت: 7 هزار تشکل اجتماعی داریم که وقتی به مردم مراجعه شده مشخص شده که مردم بی‌اطلاع از وجود آنها هستند.

به گزارش فارس؛ بهمن مشکینی در همایش شناسایی، حفظ و احیای میراث ناملموس و ارتباط آن با گردشگری پایدار با حضور نمایندگان تشکل‌های سراسر کشور با بیان اینکه کار تخصصی باید از طریق تشکل‌های اجتماعی انجام شود، اظهار کرد: سرمایه اجتماعی در کنار سرمایه‌های طبیعی برآیند درون جامعه است.

وی تصریح کرد: سرمایه اجتماعی شاخص‌هایی دارد که یکی از آنها میزان رضایت ما از یکدیگر است.

معاون امور سازمان‌های مردم‎نهاد معاونت امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور با بیان اینکه شاخص دوم میزان اعتماد ما به یکدیگر است، بیان کرد: شاخص مشارکت هم شاخص سومی است که نشان‌دهنده اندازه‌گیری در آخرین تحقیق ملی است.

این مسئول با بیان اینکه در مجموع میزان سرمایه اجتماعی در ایران کمتر از میانگین جهانی است، اظهار کرد: بهترین جایی که قابل اعتناست خانواده است.

وی یادآور شد: در ایران از وجود مشارکت شاخص‌ها ضعیف هستیم و همان‌هایی هم که هستند مشارکت وسیعی ندارند.

مشکینی با بیان اینکه مشارکت اجتماعی در قالب نهادها نزدیک به صفر است، خاطرنشان کرد: آسیب‌شناسی نشان می‎دهد که تشکل‎ها جماعتی دور همی هستند و دایره اجتماعی گسترده نشده است.

وی اضافه کرد: 7 هزار تشکل اجتماعی داریم که وقتی به مردم مراجعه شده مشخص شده که مردم بی‌اطلاع از وجود آنها هستند.

معاون امور سازمان‌های مردم‎نهاد معاونت امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور با بیان اینکه توسعه تشکل‌ها در ایران کپی‌برداری از قالب تجارت است، بیان کرد: بر این اساس هنگامی که مجوز اخذ می‌شود تمایل به تشکلی هیئت امنایی دارند.

وی با تأکید بر اینکه تلاش تشکل برای مقبولیت عامه است، اظهار کرد: باید اعضای تشکل برای آن وقت بگذارند زیرا در غیر این صورت موفق نخواهیم بود.

مشکینی با بیان اینکه دو گره بزرگ در پیشبرد اهداف توسعه پایدار است، افزود: فرهنگ سازمانی در ایران شکل گرفته و دولت در ایران بر مبنای تصدی‌گری است و با شعار رویکرد آن تغییر نمی‌کند.

وی با بیان اینکه گره بعدی در خود فعالان اجتماعی است، بیان کرد: باید از هم بیاموزیم تا آگاهی‌ها ما را بیشتر برای فعالیت اجتماعی آماده کند.

معاون امور سازمان‌های مردم‎نهاد معاونت امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور تصریح کرد: تشکل‌های اجتماعی باید ملی و جهانی فکر کنند اما محلی عمل کنند.

مشگینی با بیان اینکه تشکل‎ها لایحه‌ای هستند که باید تبدیل به قانون شوند، افزود: لایحه را با مشارکت تشکل‌ها از سراسر کشور داشتیم که عزمی برای حرکت به سمت مشارکت عمومی است.


اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار