با نانوایانی که کیفیت کار مناسبی ندارند برخورد می شود و برای کارورزی به
سایر نانوایی ها معرفی می شوند تا از تجربیات آن ها استفاده کنند.فرماندار
فاروج با بیان این مطلب در نشست هم اندیشی خبازان و کارگروه آرد و نان این
شهرستان گفت: نان با کیفیت، سالم و بهداشتی حق مردم است و خبازان باید در
این خصوص به کارشان اهمیت بدهند.« رجائینیا» افزود: همه خبازان باید برای
افزایش کیفیت نان از ظرفیت و توانمندی یکدیگر در یک فضای رقابتی استفاده
کنند.«رجائی نیا» از برگزاری جشنواره انتخاب بهترین نانوا نیز خبر داد و
تصریح کرد: خبازان باید علاوه بر تنوع در پخت نان، در کلاس های آموزشی،
شرکت و از تسهیلات در نظر گرفته شده نیز استفاده کنند.مهندس«حر» معاون شرکت
غله و خدمات بازرگانی استان نیز در این نشست به تسهیلات در نظر گرفته شده
برای استفاده خبازان اشاره کرد و گفت: فاروج از شهرستان هایی است که
عملکرد نانوایان آن مطلوب و رضایت بخش است. «وفاخواه» رئیس اداره صنعت،معدن
و تجارت فاروج نیز گفت: 86 نانوا در کل شهرستان و بخش مرکزی و خبوشان
فعالیت دارند./روزنامه خراسان شمالی