مسئول اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت:
مسئول اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت: با اعزام کارشناسان فنی و بهداشتی و همچنین ناظرین به کشور مبداء و استقرار در محل کشتارگاه ها بر روند کشتار شرعی در خارج از کشور نظارت می شود.
کد خبر: ۷۲۹۹۷۴
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱ 31 March 2019

سید حسین امامی مسئول اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت: از آنجا که اطمینان از سلامت گوشت مصرفی مردم در اولویت اهداف دامپزشکی قرار دارد، در مورد گوشت های وارداتی نیز از اولین مراحل کشتار تا آخرین مراحل مربوط به بسته بندی و حمل از کشور مبداء، تحت نظارت سازمان دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران می باشد.

وی در مورد نوع و چگونگی اعمال این نظارت ها اظهار داشت: نظارت های مذکور شامل دو بخش بهداشتی و شرعی بوده و با اعزام کارشناسان فنی و بهداشتی و همچنین ناظرین شرعی به کشور مبداء و استقرار در محل کشتارگاه ها بر روند کشتار، همچنین سلامت و حلیت لاشه ها و چگونگی قطعه بندی، بسته بندی، منجمد سازی و نگهداری نظارت می نمایند.

این مقام مسئول تصریح نمود: بسته بندی گوشت های وارداتی دارای برچسب های مخصوصی است که حاوی اطلاعاتی از قبیل مشخصات شرکت سفارش دهنده و تاریخ تولید و انقضاء گوشت است.

وی افزود: همچنین این بسته بندی ها دارای برچسب نظارت دامپزشکی و ممهور به مهر ذبح شرعی می باشند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار