عضو هیئت مدیره انجمن ملی عسل ایران گفت: کیفیت عسل تولیدی این استان به دلیل تنوع گیاهی کوه سبلان است.
کد خبر: ۳۸۴۹۴
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۰ 24 May 2015

سید فردین صفوی در گفتگو با مهر تصریح کرد: وجود بیش از هزار و ۲۰۰ گونه گیاهی در دامنه سبلان موجب شده قابلیت ویژه ای در تولید عسل فراهم آید که می توان گفت در کشور کم نظیر است.

وی با بیان اینکه کیفی ترین عسل تولیدی عسل کوهی است، اضافه کرد: در دامنه سبلان و باغرو تنوع گیاهی و وضعیت آب و هوایی موجب تولید عسلی شده است که از نظر کیفی مورد توجه بازارهای جهانی است.

رئیس اتحادیه تعاونی کشاورزی زنبورداران استان با رد برخی شائبه ها مبنی بر تولید عسل تقلبی در استان تصریح کرد: اینکه گفته می شود شکر به خورد زنبور داده می شود صحت ندارد و به اندازه کافی در این منطقه زنبور می تواند غذای خود را تامین کند.

صفوی تصریح کرد: تولید عسل تقلبی در استان در مقایسه با سایر استان ها به مراتب اندک بوده و استان اردبیل یکی از تولید کنندگان ممتاز عسل در کشور محسوب می شود.

وی با بیان اینکه زنبورداران استان در زمستان برای تولید عسل به مازنداران سفر می کنند، اضافه کرد: عسل مرکبات ثمره تولیدات در این مقطع سال است و در ادامه در تیر و مرداد ماه عسل کوهی در دامنه های سبلان تولید می شود.

عضو هیئت مدیره انجمن ملی عسل ایران بهترین روش تشخیص کیفیت عسل را آزمایشگاه عنوان و اضافه کرد: هر چند می توان با نگاهی به ظاهر عسل تا حدودی در خصوص کیفیت آن اعلام نظر کرد اما در مورد ارزش غذایی فقط آزمایشگاه مرجع مورد اعتماد است.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار