معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اردبیل گفت: با مجرمان انتخاباتی قبل و بعد از برگزاری انتخابات برخورد می شود.
کد خبر: ۱۲۲۵۹۰
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۷ 02 November 2015

به گزارش ایرنا، یوسف خدادادی در نشست با خبرنگاران افزود: ستاد ویژه پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی در دادگستری استان تشکیل شده که هدف از تشکیل این ستاد ترویج قانون مداری در انتخابات است.
وی بیان کرد: در این ستاد تمامی فعالیت های نامزدهای انتخاباتی ، طرفداران آن ها ، اصحاب رسانه و نشریات ، مسوولان اجرایی و ناظران و مجریان انتخابات مورد بررسی قرار می گیرد.
وی گفت: این ستاد وظیفه دارد نسبت به ایجاد آرامش لازم و سالم سازی محیط انتخابات ، افزایش اعتماد عمومی و زمینه سازی برای مشارکت حداکثری مردم تلاش کند.
خدادادی ادامه داد : تمامی تخلفات انتخاباتی برای نامزدها ، روسای ستاد های انتخاباتی تشریح شده و این افراد و گروه ها برای فعالیت درچارچوب قانون توجیه می شوند.
وی با بیان اینکه با جرایم انتخاباتی در قبل از انتخابات ، روز برگزاری انتخابات و پس از برگزاری انتخابات برخورد می شود ، افزود: شعبه های ویژه ای برای رسیدگی به جرائم انتخاباتی در استان تشکیل شده که با سرعت به این جرائم رسیدگی خواهند کرد.
دبیر ستاد ویژه پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی استان با اشاره به جرائم قبل از انتخابات و تبلیغات گفت: استفاده از موقعیت شغلی دولتی ، هتک حرمت سایر نامزدهای انتخاباتی ، توهین و تبلیغ علیه نامزدهای دیگر، جانبداری مجریان و ناظران انتخاباتی ، تبلیغات از تلویزیون و سایر وسایل ارتباط جمعی دولتی و تخریب نامزدها از طریق فضای مجازی جرم محسوب می شود.
خدادادی به جرائم روز انتخابات اشاره کرد و افزود: خرید و فروش رای از جمله جرائم ویژه روز انتخابات است که به شدت با آن برخورد می شود.
وی ادامه داد : رای دادن برای چندمین بار ، رای دادن با شناسنامه جعلی ، رای دادن با شناسنامه فردی که در محل حضور ندارد و ممانعت از حضور نمایندگان نامزدهای انتخاباتی در شعبه های اخذ رای از جمله جرائم روز برگزاری انتخابات است که با آن برخورد می شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرائم دادگستری استان از نامزدهای انتخاباتی خواست که از سیاه نمایی و ناتوان جلوه دادن نظام اسلامی با دادن وعده های غیر قابل تحقق و ایجاد انتظارات نابجا خودداری کنند.
***آسیب های اجتماعی بیش از 14 درصد در استان اردبیل کاهش یافت
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در ادامه با اشاره به کاهش 35/14 درصدی جرایم و آسیب های اجتماعی در استان در شش ماهه اول سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: این کاهش به دلیل انجام اقدامات پیشگیرانه بر اساس تحقیقات انجام گرفته میسر شده است.
وی خشونت ، اعتیاد ، سرقت ، تصادفات رانندگی و طلاق را جزو آسیب های الویت دار استان عنوان کرد و افزود: اقداماتی چون وضع قوانین انتظامی ، سالم سازی محیط ، هماهنگی برای نیروی انتظامی و استفاده از نتایج و پیشنهادات تحقیقات اجتماعی در کاهش میزان وقوع این جرائم در استان موثر بوده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با بیان اینکه استان اردبیل جزو سه استان امن کشور است ، گفت: خشونت های خرد و جزئی در استان رواج بیشتری دارد و علت آن هم فقر مهارت های ارتباطی در استان می باشد.
وی ادامه داد : در تحقیقات انجام گرفته 50 علت برای خشونت مشخص شده که همه این علت ها در وقوع خشونت موثر نبوده و بر اساس شرایط این علت ها موجب بروز خشونت در استان می شود.
خدادادی با اشاره به شناسایی 20 علت در وقوع طلاق ها در استان گفت: اعتیاد ، شناخت ناکافی زوجین از یکدیگر ، نبود مهارت های زندگی ، نبود آموزش های قبل از ازدواج و دخالت نابجای اطرافیان از جمله علت های مهم در بروز طلاق در استان است.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار